Woollahra ‘Hidden’ Kitchen

Recently, Liebke Projects joined the team at Minosa Design to refresh a rundown three level 1900’s Victorian terrace in Woollahra, resulting in this stylish, clean ‘Hidden Kitchen’.

It was evident early in the design process that the kitchen had to relocate from the rear of the terrace and move to a more central part of the home. The designer chose to centralise the kitchen parallel with the base of the stairs, and adjacent to the formal lounge and front entry. This was achieved by closing off an opening created sometime in the 80’s (a square and unsightly addition) and adding a new entry point, a beautiful archway mirroring and complimenting the existing period features. The kitchen was now on show, a visual delight revealing itself (or not) to visitors as they entered the living area of the home. (Minosa Design)

Full write up on the design process for Minosa Design can be found here on their website.

To view the complete Woollahra Kitchen portfolio, click here for our Portfolio .

For your next Kitchen makeover, contact Liebke Projects.